Cheque van Jep! voor AED-hulpverlener.nl | Voorne-Putten.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=14366063&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorne-putten.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320,321,322,323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorne-putten.nl
Weer een stapje vooruit naar een Hartveilig Hellevoetsluis.
Weer een stapje vooruit naar een Hartveilig Hellevoetsluis. (Foto: PR)

Cheque van Jep! voor AED-hulpverlener.nl

  •   23 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het was een druilerige ochtend toen twee vertegenwoordigers van Jep! tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs, met een cheque onder de arm naar de stichting AED-hulpverlener.nl liepen. Ze werden er warm welkom geheten door maar liefst drie vertegenwoordigers van de stichting.

Onder het genot van een kopje koffie en thee werd door de dames van Jep! uitgelegd hoe belangrijk de Jep!-beurs in Hellevoetsluis is en hoe de beurs in zijn werk gaat. De bezoekers en deelnemers aan de tweedehands kinderkleding en speelgoedbeurs kunnen haast niet wachten tot de volgende beurs er weer is.

Kleding en speelgoed krijgen goede nieuwe bestemmingen, de deelnemers zijn hun spullen kwijt en verdienen er een centje mee en aan het einde van elke beurs kunnen er weer mooie goede doelen benaderd worden voor een donatie. De twee dames van Jep! benadrukken ook dat ze maar al te goed weten wat het betekent om met fijne vrijwilligers te werken.

Grotere bereikbaarheid AED
De vrijwilligers van de stichting AED-hupverlener.nl zijn het daar uiteraard mee eens en zijn erg verrast dat Jep! bij hen is gekomen met een cheque. Enthousiast vertellen zij hun verhaal. De stichting zet zich in voor een grotere bereikbaarheid van AED's in Hellevoetsluis. Op veel plaatsen hangen deze (vaak levensreddende) apparaten wel, maar zijn niet altijd bereikbaar. Met name 's nachts als winkels en bedrijven gesloten zijn, is het onmogelijk de AED's te gebruiken.

Een stapje vooruit
Gepassioneerd en trots vertelt de initiatiefnemer van de stichting de voortgang van de acties die zij doen om Hellevoetsluis 24 uur per dag 'hartveilig' te maken. Met een donatie als deze kunnen zij weer een stapje vooruit. Ook hopen ze dat stichting AED-hulpverlener.nl bij steeds meer mensen bekend wordt, want elke buurt die een AED-actie doet kan zich melden bij de stichting. Dit is belangrijk om zo een volledig beeld te krijgen van de locaties van de AED's in Hellevoetsluis en om in de toekomst een goede bezetting te hebben die mooi verdeeld is over alle wijken. Als de stichting niet weet dat er in een wijk al een AED-actie is geweest, dan wordt er misschien dubbel werk gedaan of hangen er twee zeer kostbare AED's bijna naast elkaar en dat is zonde. Voor contactgegevens of meer informatie over de stichting kunt u naar de website aed-hulpverlener.nl. De stichting kan met ieders hulp haar uiteindelijke doel bereiken: 'Hellevoetsluis 24/7 hartveilig!' en daar draagt ook Jep! graag aan bij.

Jep! beurs
De volgende Jep!-beurs is op zaterdag 4 april 2020, de aanmeldingsdatum voor deelname wordt op tegen die tijd via Facebook bekend gemaakt, volg Jep! daarom via @jep.beurs.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=14366063&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorne-putten.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320,321,322,323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=14366067&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=voorne-putten.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320,321,322,323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=14366064&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorne-putten.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320,321,322,323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>