Afbeelding
Foto: Pixabay

Gemeenteraad Westvoorne stemt bijna unaniem in met de begroting

Algemeen 173 keer gelezen

Westvoorne – De gemeenteraad van Westvoorne stemt in met de begroting. Alleen oppositiepartij Partij Westvoorne was tegen. Wel is onder meer de verhoging van de gemeentelijke lasten teruggedraaid. De raad nam enkele wijzigingen in de begroting, unaniem, aan.

Het dagelijks bestuur wilde de OZB met twee procent verhogen, maar dat heeft de Westvoornse gemeenteraad voorkomen. Tevens werd voorgesteld de hondenbelasting te verhogen. Ook dit hebben de raadsleden unaniem weggestemd. Het verhogen van de parkeervergunning voor de stranden van 37,50 naar 45 euro voor de eigen inwoners gaat eveneens niet door. De extra huurheffing van één procent is daarnaast een wijziging in de gemeentelijke begroting.

Bijna alle Westvoornse raadsleden gingen na deze wijzigingen akkoord met de gemeentelijke begroting. Alleen oppositiepartij Partij Westvoorne stemde alsnog tegen. De lokale partij vindt dat met de bezuinigingen op de zorg, Tafeltje Dekje en Meer Bewegen voor Ouderen, de gemeente Westvoorne haar sociale gezicht verliest.

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws