HC Voorne maakt jacht op koplopers

Actueel 301 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeyers van HC Voorne blijven doordenderen nadat zij ook HC Feyenoord met een 5-0 (2-0) nederlaag naar Varkenoord lieten terugkeren. De HC laat in de derde klasse B de hete adem voelen achter de koplopers Prinsenbeek en Hoeksche Waard.

''We hebben in het eerste kwart uitstekend gespeeld, maar kwamen in het tweede kwart pas tot scoren'', gaf coach Gidius Lankhorst hiermee aan dat de Rotterdammers de aanvalsgolven van zijn ploeg met stug verzet voor de cirkel een halt toeriepen. Ritchie Keemink en Robert Felling (sc) doorbraken de barrière met een 2-0 ruststand. Tim Schlink, Robert Felling (sc) en Jimmy Keemink (strafbal) tilden de voorsprong op naar een 5-0 eindstand. ''We waren vele malen beter dan Feyenoord, de score had ook hoger moeten zijn. Maar we zijn ook blij dat we ongeschonden uit de strijd zijn gekomen. Het enige dat telt is dat je dit soort wedstrijden moet winnen om mee te blijven draaien. We mogen voor de winterstop tegen Krimpen (zondag), Capelle en tot slot in de topper tegen Hoeksche Waard (met oud-Voorne coach Michel Wijnbelt) geen fout meer maken.'' HC Voorne speelt aanstaande vrijdagavond aan de Boerseweg tegen Ypeburg om de Silver-Cup.

HC Voorne: Guido Gernaat;Damien de Koster, Robert Felling, Kevin van Rossen, Stan Levels; Tim Schlink, Jimmy Keemink, Dyon van den Berg; Joost van Gorsel, Ritchie Keemink, Sebastiaan Baanen. Matthijs Roos, Stijn Verburg, Camiel de Groot en Dejan Willems kwamwn ook in actie.