De Moeders van Oostvoorne zijn super blij met de cheque!
De Moeders van Oostvoorne zijn super blij met de cheque!

Jep! maakt Moeders van Oostvoorne blij!

Algemeen 210 keer gelezen

Oostvoorne - Na een succesvolle tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs begin oktober, waar veel kleding en speelgoed van eigenaar wisselden, mochten er weer twee dames van Jep! op stap om een goed doel te verblijden met een cheque.

Tijdens deze najaarsbeurs werd Jep! door een bezoeker getipt over de Moeders van Oostvoorne. Dit is een groep moeders die zich inzet om speelgoed in te zamelen voor kinderen uit gezinnen die het wat minder breed hebben.

De Moeders van Oostvoorne verzamelen de ontvangen spullen in een eigen opslag. Heel gericht geven zij het, bijvoorbeeld rond de sinterklaasperiode, aan de voedselbank die precies weet welke gezinnen het goed kunnen gebruiken. Ook maken ze het hele jaar door verjaardagspakketten voor kinderen en ze maken uitdeelpakketjes voor de tieners. Juist voor deze laatste groep wordt weinig gedaan en daarom zitten er voor hen bijvoorbeeld nagellakjes, een deo, een bal, telefoonoortjes en leuke pennen en/of schriften voor school in.

Om deze pakketten te kunnen blijven maken, is er uiteraard geld nodig. Moeders van Oostvoorne was dan ook blij verrast dat er vanuit Hellevoetsluis een donatie kwam. Na de donatie werd al druk besproken waar de donatie aan besteed gaat worden, om weer veel (oudere) kinderen blij te maken.

Voor de Jep!-organisatie geeft dit weer erg veel voldoening. Jep! is heel blij met al haar vrijwilligers, deelnemers en bezoekers die ook deze donatie mogelijk hebben gemaakt. Zaterdag 4 april 2020 zal de volgende Jep!-beurs weer plaatsvinden, ze hopen dan weer op een succesvolle voorjaarsbeurs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws