Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Fancy Fair voor 45-jarig bestaan kbs De Wegwijzer

Actueel 360 keer gelezen

Spijkenisse – Kbs De Wegwijzer in Waterland viert in 2020 haar 45-jarig bestaan. Om de diverse feestelijke activiteiten die volgend jaar hiervoor zullen worden georganiseerd te kunnen bekostigen, wordt vandaag een Fancy Fair gehouden. Wethouder Struijk was vanmorgen bij de opening aanwezig  en ging natuurlijk niet naar huis zonder eerst een leuke aankoop te hebben gedaan.

De activiteitencommissie bestaande uit zo'n 20 vrijwilligers en teamleden organiseerden de Fancy Fair, waar allerlei ingezamelde spullen zoals gebruikte kleding en huishoudelijke artikelen worden verkocht, maar ook kan worden geknutseld en spelletjes worden gedaan. Verder is er onder andere eierkoeken versieren, haren vlechten, nagels lakken, stop-dance, verkoop van door de leerlingen gemaakte knutselwerkjes en natuurlijk de verkoop van allerlei hapjes en drankjes zoals popcorn en suikerspinnen in restaurant De Dobbelsteen.

De opbrengst van de feestelijke Fancy Fair, waarbij vanmorgen kort na de opening al aardig wat bezoekers konden worden verwelkomd, komt ten goede aan het vernieuwen en vergroenen van het schoolplein en de jubileumviering in de eerste week van juni volgend jaar. 'Dan staat onder andere een circusdag met circuslessen op het programma en wordt ook de schoolreis extra speciaal', vertelde directeur Natascha Keijzer.  

Kbs De Wegwijzer begon als kleuterschool De Paddenstoel en werd later uitgebreid tot lagere- en nu basisschool De Wegwijzer. Het aantal leerlingen van de school groeide in de laatste tien jaar van 250 naar nu 436 kinderen.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws