Afbeelding
Foto: Anita Tempelman

Tafeltennisvereniging De Repelaer viert 60-jarig jubileum

Actueel 159 keer gelezen

Spijkenisse – Tafeltennisvereniging De Repelaer viert dit jaar haar 60-jarig bestaan. Wethouder Martijn Hamerslag ging gisteravond langs bij de training van de jeugdspelers om een balletje mee te slaan. Ook feliciteerde hij hen en de aanwezige (bestuurs)leden met het jubileum en overhandigde aan voorzitter Rinus van Lier een cheque van 250 euro. 

De Repelaer werd op 15 september 1959 opgericht door Jo Okkerse en huisde eerst in de Zijlstraat en ook nog korte tijd in Het Contact aan de Vredehofstraat. Vervolgens werd het in 1963 geopende buurthuis De Repelaer betrokken, maar verhuisde de vereniging daarna nog vele malen. Er werd onder andere getafeltennist in een houten gebouw naast de Marckenburgh, Dorpshuis Hekelingen, een gymlokaal aan de Koolzaaddreef en wijkcentrum De Kreek. Tientallen jaren geleden werd de huidige trainingsruimte, de gymzaal aan het Salamanderveen, betrokken. In deze gymzaal heeft de club ook een kleine eigen ruimte waar een drankje kan worden gedronken na de training. De zaal werd onlangs voorzien van een nieuwe vloer, zodat de club ook de komende jaren vooruit kan in het gebouw.

De Repelaer heeft momenteel zo'n 75 leden waaronder ook zo'n 15 jeugdspelers. Naast trainingen wordt er ook competitie gespeeld. Het 60-jarig jubileum werd gevierd met een boottocht voor de seniorleden en een tafeltennistoernooi en uitje naar de Bowling voor de jeugd. Meer informatie over  tafeltennisvereniging De Repelaer is te vinden op ttvderepelaer.nl   

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws