Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

‘The Leader in Me’ Gelinckschool bekroond met Milestone

Actueel 554 keer gelezen

Spijkenisse – Wethouder Wouter Struijk onthulde vandaag op de Gelinckschool een Milestone. Dit omdat de school zich als allereerste cluster 4-school in Europa The Leander in Me-school mag noemen.

The Leader in Me is een pedagogische leerlijn die kinderen op een speelse manier zeven gewoonten aanleert die gericht zijn op persoonlijke groei en relaties met anderen. De Gelinckschool, die speciaal onderwijs biedt aan leerlingen van vier tot 12 jaar met ernstige en complexe leer- en/of gedragsproblematiek, werkt al drie jaar met het systeem. The Leader in Me is gebaseerd op het door Stephen Covey geschreven leiderschapsboek 'The 7 habits of highly effective people'.

De Gelinckschool werd in juni jongstleden op alle onderdelen van het Leader in Me systeem getoetst. Een goede persoonlijkheidsontwikkeling, ieder kind mag er zijn, luisteren voordat je praat, samen is beter en begin bij jezelf, zijn enkele van de pijlers in het leersysteem. Inmiddels zijn er meer dan 100 scholen in Nederland die zichzelf een 'The Leader in Me'- school mogen noemen.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws