Afbeelding

Helius legt het af tegen Gemini Zoetermeer

Actueel 105 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handballers van Helius hebben in de landelijke hoofdklasse D met een 20-25 (9-10) nederlaag tegen Gemini de vierde achtereenvolgende nederlaag geleden. 
De Hellevoeters kampten in De Fazant ook tegen de club uit Zoetermeer met personele problemen.

''We hebben echt niet slecht gespeeld, maar door werk, ziekte en blessures kon ik beschikken over slechts acht spelers. Jesper Schurink een jongen van 16 jaar had ik als wissel en de keeper (Rijnoud Bestebreurtje, DR) is nog als speler in actie geweest. Ik ben te fanatiek om dit naast me neer te leggen, want ik wil met dit team presteren. En dat kan ook. De spelers zijn welwillend, komen zelfs uit de nachtdienst naar de wedstrijd om te spelen. De instelling bij deze mannen is gewoon goed, maar als je mannen mist als Tom Hovenkamp, Nick Matthijs en Mike van Zanten is het gewoon roeien met de riemen die je hebt. De spelers die ik wel tot mijn beschikking hebt, kunnen wel ballen, maar het komt er niet uit. Ik ben te fanatiek, dus als het even wat minder gaat voel ik dat ook.''

Bas van den Heuvel was met 10 treffers topscorer. Helius speelt zaterdagavond om 20.10 uur in De Fazant tegen Drechtsteden.

Helius: Laurens Luyendijk/Rijnoud Bestebreurtje; Tijmen Bestebreurtje, Jeremy Bekker, Nick Hovenkamp, Bas van den Heuvel, Yannick Zwaan, Taco van der Kooij en Jesper Schurink.

Fotografie: Theo van Kralingen

Lees meer lokaal nieuws op www.groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws