In november 2017 werd al op ludieke wijze aandacht voor het probleem gevraagd, maar tot nu toe is er geen oplossing gekomen.
In november 2017 werd al op ludieke wijze aandacht voor het probleem gevraagd, maar tot nu toe is er geen oplossing gekomen. Foto: Foto-OK.nl

In november verkeerstelling spitsverkeer in Geervliet

Politiek 192 keer gelezen

Geervliet/Heenvliet - Wethouder Bal verwacht dat hij in december om de tafel kan gaan zitten met bewoners van Geervliet en Heenvliet om te komen tot een breed gedragen oplossing voor de verkeersproblematiek.

De gemeente was voornemens om in de spits bepaalde wegen voor het verkeer af te sluiten, maar dat leidde tot een dusdanige commotie en emotie, dat besloten is om dat voorlopig niet uit te voeren. Wel is er een verbod ingesteld voor vrachtwagens om Geervliet in te rijden en zijn er drempels aangelegd. Wat nu nog moet gebeuren is een verkeerstelling. Omdat een dergelijke telling geen juist beeld geeft als hij uitgevoerd wordt in de zomer- of herfstvakantie, is november gekozen als peilmoment. Wat ONS betreft mocht er wel 'gas op de plank' om te zorgen dat er een oplossing kwam, maar er was ook begrip voor het standpunt van de wethouder die aangaf dat als bewoners de juridische weg gingen bewandelen, de gemeente de beslissing terug zou moeten draaien. De wethouder heeft liever dat de gedragsverandering vanuit de bewoners zelf komt.

Kijk voor het laatste politieke  nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws