Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Hart van Groenewoud viert eerste lustrum

Actueel 501 keer gelezen

Spijkenisse – In het activiteitencentrum van Hart van Groenewoud, gaven wethouder Léon Soeterboek en bewoner sinds het eerste uur meneer Kreek vanmiddag het startsein voor de feestweek, waarmee vanaf vandaag het vijfjarig bestaan van het woon- zorgcentrum wordt gevierd. Meneer Kreek sloeg vijf jaar geleden ook de eerste paal voor Hart van Groenewoud.

Voorafgaand aan het doorknippen van het lint zongen leerlingen van naastgelegen basisschool De Piramide enkele bekende liedjes voor de aanwezige bewoners. Vooral het lied 'Tulpen uit Amsterdam' werd door velen uit volle borst meegezongen.

Manager Zorg Kitty Konings vertelde dat tijdens deze feestweek allerlei bijzondere activiteiten op het programma staan. Zo zijn er een buffet, diverse optredens en een extra grote bingo. Vrijdagavond is er een 'after summer party' voor het personeel. Arjo Hoogwerf, directeur Careyn Z-H Eilanden, vertelde erg trots te zijn op Hart van Groenewoud dat vandaag op de kop af vijf jaar geleden werd geopend en in een peiling met een 8,2 werd gewaardeerd. Wethouder Soeterboek bedankte naast het personeel ook alle vrijwilligers voor hun betrokkenheid en inzet voor de bewoners.

Hart van Groenewoud telt 125 bewoners en bestaat uit de drie woonvilla's de Beuk, Linde en Eik en ontmoetingscentrum De Kastanjerie.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws