Zuidland loopt tegen CION tegen eerste nederlaag aan

Sport 166 keer gelezen

Zuidland – Zuidland heeft na vier duels de eerste nederlaag van de competitie geleden. De ploeg van trainer Tom Larssen verloor op Groot Nibbeland met 1-3 (0-2) van CION uit Vlaardingen.

De enige treffer van het duel kwam pas nadat de ploeg na rust op een 3-0 achterstand was gezet. De treffer voor de 'Slandenaren', kwam van de voet van Leon van der Steen, die voor rust nog ontbrak bij de ploeg van trainer Larssen.

Ervaren
'Dit is iets waar je tegenaan kan lopen als je na drie duels nog niet hebt verloren, maar vandaag was het toch echt wel de jongens tegen de mannen. Zij hadden een hele fysieke en ervaren ploeg vond ik. We moeten ook onze plek kennen natuurlijk. We doen het in deze competitie met deze jonge groep echt boven verwachting. Ze waren gewoon net iets slimmer dan dat wij waren. Die jongens waren voor rust erg onder de indruk van de tegenstander. Dan wil je dat keren na rust en loop je tegen de 0-3 aan. Daarna hebben we toch de rug gerecht. In het laatste kwartier krijgen we zoveel kansen en zou je naar 2-3 kunnen lopen. Dan had ik niet geweten of ze het hadden gered tegen ons, maar de nederlaag is terecht', vond Larssen.

Komende zaterdag speelt de nummer vijf uit de derde klasse D tegen VDL.