GHVV'13 was zaterdag SC Botlek uit Spijkenisse de baas. De ploeg uit Heenvliet won met 4-2.
GHVV'13 was zaterdag SC Botlek uit Spijkenisse de baas. De ploeg uit Heenvliet won met 4-2. Foto: Peter de Jong

GHVV'13 pakt in eigen huis zege op SC Botlek

Sport 254 keer gelezen

Heenvliet – GHVV'13 is zaterdag winnaar gewonnen van de derby van Nissewaard, tussen hen en SC Botlek. Op het winderige veld in Heenvliet won de formatie van John Stougje met 4-2 (2-2) van de Spijkenissers.

Halverwege de eerste helft was het Diëgo Staats met de 0-1 en niet veel later was Brian van Dam er met de gelijkmaker. Na een half uur bracht Tim Oppong de stand op 1-2, maar na een overtreding van Mehdi Nouhali van SC Botlek ging de bal op de stip en kreeg Nouhali rood. Van Dam scoorde vanaf elf meter. Na rust bracht Brian van Dam de bal voor en sloeg de doelman van SC Botlek de bal in eigen goal. In de slotminuut bepaalde GHVV'13 via opnieuw Brian van Dam de eindstand op 4-2.

Zwaar bevochten
De Spijkenissers eindigden na een tweede gele kaart van Stef Oppong uiteindelijk met negen man. 'Het ging niet gemakkelijk, het was zwaar bevochten. We maakten het ons zelf moeilijk, maar hebben de punten hard nodig ', vond John Stougje. 'Het was vooral vechtvoetbal. We moeten hard werken en GHVV was de gelukkigste. Ze hielden de hersenen er goed bij. Zelf met tien man vond ik dat wij de betere ploeg waren', was de visie van Ad Reijtenbagh namens SC Botlek, dat nog wacht op de eerste zege.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws