De opening van het seizoen in de derde klasse leverde voor Zuidland een punt op tegen VFC.
De opening van het seizoen in de derde klasse leverde voor Zuidland een punt op tegen VFC. Foto: Peter de Jong

Zuidland deelt de punten in seizoen opening met VFC

Sport 158 keer gelezen

Zuidland – Zuidland is de competitie zaterdag gestart met de competitie tegen het Vlaardingse VFC. De ploeg van trainer Tom Larssen haalde een punt uit het duel. Het werd op sportpark Groot Nibbeland 1-1 (0-0).

Het was een gelijk opgaand duel, waarin Zuidland de voorsprong wist te nemen. Het was Robin van Buuren, die de laatste weken in de beker ook al productief was, die voor de openingstreffer wist te zorgen. Kort voor het einde van het duel was er een handsgeval, waardoor de bal voor VFC op de stip ging en de ploegen alsnog de punten gingen delen.

Beetje zuur
'Het was wel heel erg zuur vond ik. We komen op voorsprong en vervolgens krijgen we zeven minuten voor tijd een strafschop tegen. Die jongen kon moeilijk zijn arm intrekken. Dan wordt het gelijk. Echter bij een voorsprong van 1-0 hadden we al kansen om de score uit te breiden. Nu hebben we het over de scheidsrechter, maar win je met meer cijfers dan hoor je niemand er meer over. De jongens waren heel erg teleurgesteld in de puntendeling. De ambitie van VFC is naar de tweede klasse te gaan, dan hebben we het met 1-1 niet slecht gedaan. Wij hebben een team met veel jonge spelers', gaf Larssen na afloop aan.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws