Spijkenisse pakte zaterdag haar eerste punt in de competitie. Tegen SC Feyenoord werd het 0-1.
Spijkenisse pakte zaterdag haar eerste punt in de competitie. Tegen SC Feyenoord werd het 0-1. Foto: Peter de Jong

Spijkenisse pakt in duel met SC Feyenoord het eerste punt

Sport 299 keer gelezen

Spijkenisse – Spijkenisse heeft haar eerste punt van de competitie binnen. Zaterdag speelde de ploeg van trainer Peter Wubben met 0-0 (0-0) gelijk tegen de amateurs van SC Feyenoord. Ondanks dat er geen doelpunten op sportpark Jaap Riedijk te bewonderen waren, was het een aantrekkelijk schouwspel wat de ploegen op de mat legden.

Spijkenisse had de basisopstelling gewijzigd om mogelijk iets te forceren. Naast een uitstekend spelende Felino Jardim, was er een plaats in de basis voor onder andere Danny Groos, Robert Michilsen en Alessandro Franzoso.

Kansen
Na een aantrekkelijke eerste helft waarin doelman Michael Termijn ook zijn mannetje stond bij de kansen van de Rotterdammers Ook na rust waren er aan beide kanten wel kansen. Voor de echte mogelijkheden moest men toch het duel uitzitten. Het was Serginio van Axel-Dongen die voor de treffer leek te gaan voor Spijkenisse, die op aangeven van Yassire Hamdani zijn hoofd raakte, maar de sluitpost van SC Feyenoord voorkwam, voor het scheiden van de markt, alsnog een treffer voor Spijkenisse, dat na afloop toch in haar nopjes was met het eerste punt van het seizoen 2019/2020. Spijkenisse staat op de veertiende plaats. Alleen 's-Gravenzande en Achilles 29 staan onder hen met beide nog geen enkel punt. Zaterdag wacht Rijsoord, dat twee plaatsen hoger staat.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws