Afbeelding
Foto: PETER DE JONG

Simonshaven krijgt negen treffers om de oren van OVV

Actueel 167 keer gelezen

Simonshaven – Het was zaterdag aan de Schuddebeursedijk een middag die men snel zal willen vergeten. De laatste wedstrijd in het toernooi om de districtsbeker, waarin de ploeg van Peter Hoek al uitgeschakeld was, werd met 0-9 (0-4) verloren van OVV.

De club uit Oostvoorne kwam via Simonshaven speler Robin Rooymans op voorsprong. Voor de thee waren het Alexander Baartmans, Rowen Bronwasser en Steven Pieternella die voor de treffers zorgde. Na de thee bracht André Breinburg de stand op 0-5. Youri Bak scoorde nog namens de gasten en de drie overige treffers kwamen voor OVV opnieuw van de voet van Rowan Bronwasser.

Veel beter

'We moeten deze middag maar heel snel vergeten. Je moet natuurlijk niet vergeten dat OVV speelt in de top van de derde klasse en wij de laatste jaren onderin de vierde klasse hebben meegedaan. Ze waren gewoon twee klassen beter dan Simonshaven. In alles waren ze gewoon een maatje te groot, ze troefden ons op alles af', vond Peter Hoek na de afslachting van zijn ploeg. Komende zaterdag start voor Simonshaven ook de competitie weer. Dan weet de ploeg echt waar men staat. De eerste tegenstander voor Simonshaven is het Rotterdamse Excelsior.

Fotografie: Peter de Jong

Lees meer lokaal nieuws op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws