De winnaar Collin van Prooyen
De winnaar Collin van Prooyen

Collin van Prooyen beste Brielsche (senior) biljarter

Actueel 152 keer gelezen

Brielle - Vorige week heeft Collin van Prooyen het Brielsche Kampioenschap biljarten voor senioren gewonnen. Dit jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door Krijt op Tijd, was opnieuw volledig bezet door (senior) biljarters uit de diverse Brielsche biljartverenigingen.

De belangstelling voor deze wedstrijden neemt nog jaarlijks toe. In twee dagen tijd zijn zo'n 62 partijen gespeeld. Werd de eerste wedstrijd niet gewonnen, dan ging men naar de verliezers ronde. Zo zijn de senioren sportief goed bezig gehouden.
Spannend is het te zien hoe deze 'ouderen' plezier beleven in het biljartspel. K.O.T. voorziet in deze in een grote behoefte.

Het was bijna opnieuw Gida van de Vliet, die de twee voorgaande jaren kampioen was geworden, gelukt om de wisselbeker definitief in haar prijzenkast te kunnen zetten. Maar het was het goede spel van Collin van Prooyen die dat verhinderde.

Collin is, gezien zijn constante spel gedurende de twee dagen, de terechte kampioen. Hoewel: het verschil in caramboles was maar heel klein. Gerard van de Vet won de verliezers ronde.

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws