Afbeelding

't Capproen laat zich leiden door irritatie

Actueel 122 keer gelezen

Hellevoetsluis - 't Capproen heeft het na de mooie 5-13 overwinning tegen Eureka in het thuisduel tegen Focus laten afweten. De formatie van coach Alex Krol verloor het duel op het sportpark Martin Luther Kinglaan met 6-8 (5-5) tegen de club uit het Brabantse Etten-Leur.

''We hebben een matige wedstrijd gespeeld, zeker als je na ruim vijf minuten spelen al met 4-0 voor staat'', sprak de nieuwe coach Alex Krol zijn ongeloof uit. ''We gingen meteen de strijd aan en speelden goed, maar door irritatie tegen de scheidsrechter vanwege diens verkeerde keuzes hebben we onszelf uit de wedstrijd gespeeld. Ondanks een time-out kreeg ik het er niet uit bij mijn spelers.'' 't Capproen zag de 4-0 voorsprong nog voor de thee als sneeuw voor de zon verdwijnen. ''We verzuimden ook de kansen te benutten, lieten Focus van 5-3 terugkomen tot 5-5 en in de tweede kwamen wij nog gelijk tot 6-6. We kwamen er vervolgens niet meer overheen mede omdat we de afspraken van het breedhouden van het veld niet nakwamen. We speelden te compact waardoor we in de reactie moesten ballen.'' 't Capproen speelt zaterdag in Mijnsheerenland tegen Oranje Zwart/De Hoekse.

't Capproen: Dianne Kuiper (2 keer), Sanne Hoogendoorn (1 keer, 31. Simone Stolk, 56. Brittany de Kruif), Freek Sjouw, Jordy Nijssen; Mark Kuiper (31. Jeroen Hoogendoorn), Niek Stolk (1 keer), Brittany de Kruif (2 keer, 48. Sanne Hoogendoorn), Color van der Perk.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws