Afbeelding

Jubileumfeest bij v.v. Nieuwenhoorn!

Actueel 106 keer gelezen

Hellevoetsluis - Voetbalvereniging Nieuwenhoorn bestaat 90 jaar. In 1929 werd door een aantal dorpsbewoners het initiatief genomen om een voetbalvereniging op te richten in het eigen dorp.

Met de durf, karakter en inzet die zo kenmerkend zijn voor de vereniging werden de schouders eronder gezet en zo kon het zijn dat op 1 september de eerste wedstrijd werd gespeeld tegen WIT-ROOD-WIT uit Brielle op het terrein waar de club tot op de dag vandaag nog steeds is gevestigd. Deze wedstrijd werd met 1-7 verloren, maar vijf jaar later was het eerste kampioenschap reeds een feit. Er zouden er nog vele volgen maar van sportieve teleurstellingen en degradaties is Nieuwenhoorn ook niet verschoond gebleven.

Maar er is geen woord gelogen wanneer gesteld wordt dat het een club is met een rijke geschiedenis en mooie tradities. Eén van die tradities is dat wanneer er een feest kan worden gevierd dit niet nagelaten wordt. De feestcommissie: "Als vereniging laten we het dan ook niet stilletjes voorbij gaan en we willen dit vieren met iedereen die Nieuwenhoorn een warm hart toedraagt.  Op zaterdag 28 september 2019 vieren we dit feest in de vorm van een "I Love the 90's party".

Een uitstekende DJ zal de muziek van de 90's draaien, maar gaat uiteraard ook verder terug in de tijd maar een vleugje van 'tegenwoordig' zal zeker niet worden overgeslagen. Kaarten kosten €5.00 p.p. verkrijgbaar in de kantine van de vereniging. Leden, sponsors,supporters en oud-leden zijn van harte welkom.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws