Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Helius opent seizoen met klinkende overwinning

Actueel 119 keer gelezen

Hellevoetsluis - De handbalsters van Helius zijn begonnen waar zij het afgelopen seizoen mee zijn geëindigd, winnen. De veldkampioen opende het veldhandbaljaar met een klinkende 14-5 (7-1) overwinning tegen Roda '71 2.

''Ik had gedacht dat het tegen de jonge ploeg van Roda een pittige wedstrijd zou worden, maar het ging ons met het jonge team gemakkelijk af'', wees coach Frank van Leeuwen, die gisteren een pittige knieoperatie heeft ondergaan, op de 7-1 ruststand. ''We begonnen aanvallend wat stroef, maar verdedigend sloot het als een huis.'' De geroutineerde Danielle van der Meijden strooide met passes en liet de jonge garde er lustig op los scoren. ''Het was leuk om te zien dat het met Daan en de jonge meiden klikte. Zij behield bovendien het evenwicht tussen de gretige acties en de rust in het spel. De A-juniores trainen op de dinsdagavond samen met de groep mee en dat betaalde zich al snel uit.'' Bij Helius ontbraken de zusters Esther en Petra Brink, Inge van Melick en Annemiek Schop. De Hellevoetsen spelen zondag op De Brug in Spijkenisse de derby tegen HVOS.

Helius: Eva van Leeuwen; Danielle van der Meijden-Spoor, Lotte Nap (2 keer), Mila Went (4 keer), Inge de Graaf, Esmée Louwerens (3 keer), Quinty Roskam (1 keer), Demi de Boer (4 keer), Nienke Schurink.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws