Afbeelding

Brons op Nationale D- spelen voor Voorne Atletiek

Actueel 387 keer gelezen

Brielle - De afgelopen weken stonden de trainingen en weekenden van Voorne Atletiek in het teken van de nationale C en D-spelen. Dit zijn de officieuze Nederlandse Kampioenschappen voor jeugdatleten van 12 tot en met 15 jaar.

Bij de C junioren deden 4 Voorne Atleten mee: Aiden Bareman, Anne Bisschop, Maud van Sintmaartensdijk en Bart Adriaanse. Zij streden tegen andere atleten uit heel Nederland. Ondanks de sterke concurrentie konden zij zich goed meten, dit leverde goede prestaties, maar helaas geen medailles op.

Afgelopen weekend waren de D junioren aan de beurt. Twee junioren van Voorne Atletiek namen hieraan deel. Zij mochten in het olympisch stadion in Amsterdam de strijd met andere nationale atleten aangaan. Eva Kok behaalde een 13e plaats op 150m sprint en een 11e plaats op de 60m horden; een prachtige prestatie.

Wesley Monster begon de dag met hoogspringen waar hij na een spannende strijd de 3e plek en dus brons wist te veroveren met een sprong van 1.60 meter hoog. Later op de middag liep hij in de finale 80m sprint nog naar een 8e plaats.

De junioren van Voorne Atletiek hebben zich dus landelijk van hun beste kant laten zien en kijken uit naar de Spectades Games, de baanwedstrijd die Voorne Atletiek komend weekend organiseert. 

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws