Afbeelding
Foto: PR

Rommelmarkt Rozenhoek brengt maar liefst €15.355,50 op

Actueel 308 keer gelezen

Nieuwenhoorn - Zaterdag 31 augustus 2019 was het weer zover: de jaarlijkse rommelmarkt bij Careyn de Rozenhoek aan de Langemeetstraat werd gehouden. Al heel vroeg stonden er mensen te wachten tot om 09.00 uur de deuren werden geopend.

Het weer zat de laatste dag van augustus helemaal mee en alle medewerkers maakten er samen een fijne dag van. Het werd dan ook een drukte van belang en allerlei spullen kregen al snel een nieuwe eigenaar. Ook voor de inwendige mens waren er diverse hapjes en drankjes zoals: oliebollen, gebakken door bakker Klok, patat, poffertjes en natuurlijk heerlijke koffie met appelgebak. Alles bij elkaar was het ook dit jaar een zeer geslaagde dag. De organisatie bedankt iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt: "Zonder jullie was dit nooit mogelijk geweest. Ook bedanken wij onze sponsors mede dankzij jullie bijdragen hebben wij dit mogelijk kunnen maken."

Dankzij dit hele mooie bedrag van €15.355,50 kunnen er dit jaar weer veel extra activiteiten voor de bewoners van De Rozenhoek worden georganiseerd.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws