Vrijwilligers en bestuur maakten er weer een feest van.
Vrijwilligers en bestuur maakten er weer een feest van. Foto: Anita Tempelman

Zomerfeest Symfonieplein

Actueel 208 keer gelezen

Spijkenisse – Burgemeester Van Oosten opende vanmiddag op het Symfonieplein de 21ste editie van het Zomerfeest. Dit jaarlijkse feest voor alle bewoners in de wijk, wordt georganiseerd door Stichting Bewonersorganisatie Symfonieplein.

Begonnen werd met het feest voor de kinderen, maar de start hiervan moest vanwege een flinke regenbui even worden uitgesteld. Even later brak het zonnetje door en kon, nadat de springkussens en grote stormbaan weer waren droog geveegd, toch nog heerlijk worden gespeeld. Door middel van een strippenkaart konden allerlei leuke spelletjes worden gedaan en konden kinderen zich laten schminken. Ook was er allerlei lekkers en werd halverwege de middag de frietkraam geopend. 26 Vrijwilligers hielpen mee om alles in goede banen te leiden.

Vanavond is het gratis Zomerfeest voor alle bewoners uit de buurt. Daarbij zorgt DJ Tropical Birds voor de muziek en zijn er drankjes in de grote tent op het plein verkrijgbaar. Het Zomerfeest duurt nog tot elf uur vanavond.

Stichting Bewonersorganisatie Symfonieplein organiseert  vijf evenementen per jaar. Naast het Zomerfeest worden ook de paasbingo, een fietspuzzeltocht, Halloween en kerstknutselen georganiseerd.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws