Foto: Roy Beusker
Foto: Roy Beusker Foto: Roy Beusker

Miljoenenjacht: Een huis in Ouddorp, dat is Gerda's droom

Actueel 1.392 keer gelezen

Amsterdam– Vijftig inwoners van Hellevoetsluis uit postcodegebied 3225 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'.

Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners van Hellevoetsluis daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 29 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6. De 59-jarige Gerda kijkt al jaren naar Miljoenenjacht. Dit seizoen kijkt zij echter niet vanaf de bank, maar beleeft ze de spelshow live vanuit de studio: "Ik speel al twintig jaar mee en kijk al zo lang als het bestaat naar Miljoenenjacht. Ik vind het heel spannend, maar ik laat het gewoon over me heenkomen. Het zou leuk zijn als ik iets win. Dan zou ik mijn huis opknappen en een leuke aanbouw nemen. Als ik écht een mooi bedrag win, dan koop ik een huis aan zee in Ouddorp: dat is mijn grote droom."

Hellevoetsluis eerder in studio
In het voorjaar van 2019 was hetzelfde postcodegebied (3225) uit Hellevoetsluis ook al vertegenwoordigd in de studio van Miljoenenjacht. Toen ging de 59-jarige Bert er met 37.700 euro vandoor. En een jaar eerder, in het voorjaar van 2018, zaten er 50 inwoners uit postcodegebied 3223 in de studio.
De vijftig inwoners van Hellevoetsluis zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. De uitzending van 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners van Hellevoetsluis is zondag 29 september van 20.00-21.30 uur bij SBS6 te zien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws