Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Echtpaar De Waal-Van Duffelen 60 jaar getrouwd

Actueel 211 keer gelezen

Oostvoorne – Afgelopen woensdag bezocht burgemeester Peter de Jong het echtpaar De Waal-Van Duffelen, dat die dag de 60ste huwelijksdag vierde.

Namens de gemeente Westvoorne kwam burgemeester De Jong het echtpaar aan de Noordweg in Oostvoorne feliciteren met de mijlpaal.

Rotterdammer
De heer De Waal (84) is een geboren en getogen Rotterdammer, zijn vrouw (86) werd geboren en groeide op in Gorinchem. Het echtpaar heeft twee kinderen en twee kleinkinderen en woont inmiddels alweer een tijdje naar volle tevredenheid aan de Noordweg in Oostvoorne.

Etentje
Met een etentje en een gezellige viering in familiekring stond het echtpaar De Waal-Van duffelen vorige week woensdag en afgelopen zondag stil bij de diamanten mijlpaal die is bereikt.

Wandelaars
Als verwoede wandelaars legde het echtpaar in de 60 voorbij gevlogen huwelijksjaren heel wat kilometers af. Wandelen als toen gaat vanzelfsprekend niet meer zo makkelijk, maar nog altijd wordt er bewogen en als er niet wordt gelopen leest mevrouw graag een boek en bladert meneer met plezier een tijdschrift door.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Westvoorne op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws