Afgelopen zaterdag ging de Oudheidkamer Oostvoorne officieel open op de nieuwe lokatie aan het Kerkplein. (Foto: Jos Uijtdehaage).
Afgelopen zaterdag ging de Oudheidkamer Oostvoorne officieel open op de nieuwe lokatie aan het Kerkplein. (Foto: Jos Uijtdehaage). Foto: Jos Uijtdehaage

Oudheidkamer Oostvoorne opent aan Kerkplein Oostvoorne

Actueel 446 keer gelezen

Oostvoorne - Met het doorknippen van een lintje opende Arie Vroegh, verhuurder van de ruimte waarin de Oudheidkamer Oostvoorne plek heeft gevonden, afgelopen zaterdag het fraaie nieuwe onderkomen aan het Kerkplein 2C in Oostvoorne.

Vanaf nu tot en met eind oktober zijn de exposities 'Schatten van Oostvoorne' en 'Gezondheidskolonies in Oostvoorne' elke woensdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur in de Oudheidkamer te bezichtigen. De exposities die beiden al eens eerder in de Oudheidkamer te zien zijn geweest, zijn ter gelegenheid van de ingebruikneming van het nieuwe onderkomen door de in mei opgerichte stichting Exploitatie Oudheidkamer Oostvoorne terug gehaald.

Kort dag
'Een geheel nieuwe expositie presenteren voor dit jaar was te kort dag,' zegt Bert Hamer, voorzitter van de stichting. 'Maar om het publiek alvast vertrouwd te maken met de nieuwe locatie van de Oudheidkamer, zijn twee van de succesvolste exposities uit het verleden voor dit seizoen terug gehaald.'

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws