Afbeelding
Foto: PvdA

Pluim van de Arbeid voor Dansgroep The Big Bang

Actueel 132 keer gelezen

Spijkenisse - Tijdens het Dansfeest op het Havenplein heeft PvdA Nissewaard een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan The Big Bang! Deze dansgroep van Dansstudio Kimberley Pikeur werd in mei Europees Kampioen bij het UDO EK. Door hun prestaties eerder in de kwalificatiewedstrijden hebben zij zich behalve voor het EK ook geplaatst voor het UDO WK dat in augustus plaats zal vinden in Blackpool (GB). Om de deelname aan het WK te kunnen bekostigen is The Big Bang een crowdfundactie gestart en collecteren ze bij hun optredens.

Deze meiden vertegenwoordigen Spijkenisse overal waar ze komen en daar mogen we best trots op zijn! De PvdA Nissewaard wilde deze lokale heldinnen daarom graag een beetje helpen dus heeft zij door middel van een Pluim €250,- bijgedragen aan hun doel. PvdA Nissewaard wenst The Big Bang veel succes in Blackpool en zal voor jullie duimen!

Wilt u ook een Pluim aanvragen voor een organisatie die een Pluim van de Arbeid verdient? Stuur een mailtje naar pvda@nissewaard.nl of spreek een van de PvdA raadsleden aan.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws