Afbeelding

Publiek geniet van 20e editie Truck & Tractor Pulling

Actueel 418 keer gelezen

Oudenhoorn - Afgelopen zaterdag vond de jubileumeditie van Truck & Tractor Pulling wedstrijd in Oudenhoorn plaats.

Het jaarlijkse festijn met brullende motoren en heel PK's trok ook dit jaar weer heel veel bezoekers; het was een dag vol spektakel voor jong en oud. 

Op de A-baan reden de beste machines van Nederland uit de National en Grand National de strijd met elkaar aan gaan. Ook thuisrijders Sledge Hammer en No Illusion uit de Two Wheel Drive klasse, Superstock European Maid en Mini Unlimited Poker Face behoren hiertoe! Op de B-baan werd eveneens een divers programma aangeboden met (Light) Compact Diesels, Farmstocks, Light Two Wheel Drives, Limited Superstocks en de Shave Power. Kortom: er waren heel veel PK's in Oudenhoorn afgelopen zaterdag. 

De allerjongste bezoekertjes konden tijdens de pauze met elkaar de strijd aan te gaan wie het snelste een Full Pull aflegt met zijn of haar traptrekker.  Net als voorgaande seizoenen was ook RTL7 weer aanwezig zijn opnames te maken voor het tv programma Truck en Tractor Pulling. Zij zenden elk seizoen alle gereden Grand National wedstrijden in het weekend uit.

Voor alle uitslagen van de wedstrijd kijk je op de onderstaande link. 

http://www.abcuitslagen.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=71&Itemid=185

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws