Afbeelding
Foto: PR

Cultuurhuis Nieuwe Veste verwelkomt directeur

Actueel 456 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het Cultuurhuis én Theater Twee Hondjes heeft sinds afgelopen donderdag een nieuwe directeur Corinne van Lelieveld. Met veel enthousiasme is zij deze week aan de slag gegaan.

"Het is mijn ambitie om de slagkracht van het Cultuurhuis te vergroten en om de culturele programmering verder te verstevigen. Het Cultuurhuis moet een vertrouwde plek worden voor alle inwoners van Hellevoetsluis en omgeving. Daarom zullen we contacten met inwoners, andere organisaties, verenigingen en ondernemers intensiveren. Het Cultuurhuis heeft alles in zich om een belangrijke bijdrage leveren aan het woon- en vestigingsklimaat van Hellevoetsluis" geeft Van Lelieveld aan. Corinne van Lelieveld was eerder actief als zakelijk leider bij verschillende theatergezelschappen, als beleidsadviseur Cultuur bij de gemeente Dordrecht en als manager van Theater Schuurkerk in Maassluis. In haar vrije tijd is ze enthousiast amateurfotograaf.

Ze houdt het kort tijdens de kennismakingsborrel, want liever maakt ze met iedereen persoonlijk kennis. Wat ze in ieder geval meegeeft is dat ze veel zin heeft om aan de slag te gaan. Het echte kennismaken begint natuurlijk wanneer er gewerkt wordt in Cultuurhuis Nieuwe Veste. U zult Van Lelieveld tijdens een bezoek aan het Cultuurhuis zeker tegenkomen. En nu is het aan u haar beter te leren kennen.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws