Verveloze containers op het Gooteplein...
Verveloze containers op het Gooteplein...

Verpaupering wijk Zuurland

Actueel 408 keer gelezen

Brielle - Het bestuur van de Stichting Wijkraad Zuurland laat een hartenkreet horen. Lopend door de wijk valt op dat deze er verpauperd uitziet en dat het straatmeubilair in een jammerlijke staat van onderhoud verkeert.

In het oog springen de vol gekliederde hoogspanningskasten van Stedin, de verveloze en bekladde ziggo TV huisjes, de haveloze toestand van de milieustraat bij het winkelcentrum, de twee verveloze ondergrondse containers op het Gooteplein en de besmeurde prullenbakken. Dat is nog niet alles. Er ligt zwerfvuil in het gemeentelijke groen, het onkruid op de trottoirs tiert welig en de bestrating is in een slechte toestand. Over al deze zaken heeft het bestuur regelmatig overleg met de gemeente en is er contact met onder andere Stedin.

Het zou enorm helpen als onze medewijkbewoners zelf ook melding maken bij de gemeente van zaken die om verbetering vragen. U kunt dat telefonisch doen: 0181-471111 (tijdens kantooruren) en 0181-471290 (buiten kantooruren) of via de website: www.brielle.nl (kies voor 'melding doen'). Het bestuur is u er dankbaar voor!

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws