Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Handbalsters Helius vieren verlaat feestje

Actueel 355 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handbalsters van Helius waren al kampioen, maar tegen Atomium '61 deden zij het in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen met een 19-13 (13-8) overwinning nog eens dunnetjes over.

'De wedstrijd was niet meer dan een formaliteit, niet best, maar we hebben het seizoen met een gezellig etentje afgesloten', stelde coach Frank van Leeuwen zich tevreden met het resultaat en bovenal het succes in het afgelopen seizoen. Helius kwam pas halverwege de eerste helft op toeren, mede ook door het wegvallen van de geblesseerde Rotterdamsen opbouwster. 'We hebben de voorsprong met de jonge meiden verder uitgebouwd.' Annemiek Schop-van der Kooij ontbrak op de feestwedstrijd. Sasha Luteijn speelde haar laatste wedstrijd voor Helius. De handbalsters van Helius zijn met 21 punten uit dertien wedstrijden kampioen geworden in de tweede klasse ZW-ZH met een voorsprong van 6 punten op HVOS 2 en Snelwiek Rotterdam. 'Het is nog niet zeker of wij wel willen promoveren omdat er een aantal dames zijn, die zich uitsluitend willen focussen op zaalhandbal.'

Helius: Eva van Leeuwen; Danielle van der Meijden-Spoor (1 keer), Petra Brink (4 keer), Esther Brink, Lotte Nap (2 keer), Mila Went (3 keer), Esmée Louwerens (1 keer), Sasha Luteijn (6 keer), Demi de Boer, Inge van Graaf.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws