Afbeelding
Foto: R.Rietdijk-Huisman

Robert zamelt in voor stamceltherapie in Rusland

Actueel 284 keer gelezen

Hellevoetsluis - Robert Rietdijk-Huisman opent zijn huisdeur met tranen in zijn ogen. We hebben afgesproken om bij te praten. Hoe is het met hem, hoe is het met de actie om 90.000 euro in te zamelen voor een MS behandeling in Rusland?

"Het is een mix van emoties. Dankbaarheid en verbazing dat zoveel, vaak onbekende, mensen iets voor je willen doen." Robert gaat verder: "Maar het is ook door een lastig rechterbeen, en sinds kort rechterhand die niet helemaal functioneert. Voornamelijk zijn het de kopzorgen die alle gebeurtenissen van dit jaar met zich meebrengen. Gaan we het wel gaan redden….?!?".

Hij legt uit dat het zwaar is om al die specialisten te bezoeken voordat hij naar Rusland kan gaan, naast de artsen waar hij regelmatig naar toe moet voor het reguliere volgen van zijn ziekte: de revalidatiearts, neuroloog, MS verpleegkundige, huisarts, KNO arts. "Soms is het gewoon teveel", zegt Robert "en dan ben ik in tranen, zoals je nu kunt zien".Toen Robert eind februari jl. zijn crowdfunding startte, liep het storm en samen met acties, donaties, georganiseerde benefiet etentjes, borrels is bijna €35000 opgehaald."Hier ben ik heel blij mee!"

Robert kan in november in Moskou terecht. Boven bepaalde scores kan de kliniek de behandeling niet uitvoeren. Zijn waardes naderen de kritieke grens met rasse schreden. Ga naar https://getfunded.nl/campagne/3810-help-me-beat-ms of maak uw bijdrage over via NL20 RABO 3493 6863 31 t.n.v. R. Rietdijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws