Afbeelding

World Predator Classic 2019 vindt ook dit jaar plaats in Hellevoetsluis!

Actueel 193 keer gelezen

Hellevoetsluis - Vorig jaar werd min of meer afscheid genomen van dit officieuze WK Vissen vanwege het op een kier zetten van de Haringvlietsluizen.

Maar nu blijkt dat er weinig gevolgen zijn voor de visstand heeft organisator Ross Honeyde besloten dat de wedstrijd gewoon terugkeert naar Hellevoetsluis. Aan het evenement doen sportvissers mee uit heel de wereld. Tot uit de VS toe probeert men de grootste en meeste roofvissen te vangen.

Het gaat hierbij niet alleen om de beker, maar er worden dure prijzen vergeven aan de winnaars. De prijzenpot is gevuld met minimaal 60.000 Britse ponden! De faciliteiten in Hellevoetsluis zijn zeer goed, is de afgelopen 5 jaar gebleken, dus de vissers komen graag hier naar toe. Hellevoetsluis wordt met dit evenement internationaal op de kaart wordt gezet. Hellevoetsluis wordt aangemerkt als een toplocatie om te vissen en dat trekt publiek naar de vestingstad. En wie weet worden de afspraken voor de komende twee jaar in Hellevoetsluis binnenkort rondgemaakt.

World Predator Classic 2019 is reeds volgeboekt en vindt plaats van 24 – 29 juni aanstaande.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws