Sven kreeg de cheque overhandigd door Lesley van de Zande - van de Langkruis media adviseur Groot Hellevoet
Sven kreeg de cheque overhandigd door Lesley van de Zande - van de Langkruis media adviseur Groot Hellevoet Foto: Evelien Holleman

Sven wint voetbalpoule Groot Hellevoet Uitgeverij

Actueel 271 keer gelezen

Sven Brilleman (19) uit Almere is de winnaar van de voetbalpoule van Groot Hellevoet Uitgeverij. Samen met zijn vader reisde hij vanuit zijn woonplaats Almere af naar ons kantoor in Hellevoetsluis om de cheque ter waarde van €300,-  in ontvangst te nemen.

De Ajaxfans in hart en nieren waren even bang in het hol van de leeuw terecht te komen, zo dicht bij 010, maar dat bleek uiteindelijk alles mee te vallen. Sven en zijn vader zijn beiden al jaren besmet met het voetbalvirus en doen allebei regelmatig aan voetbalpoules mee. Sven: "Niet geschoten is altijd mis." En zo is het maar net: ze wonnen al eerder kleine prijzen, maar deze keer is het echt raak met de cheque t.w.v. € 300,- van VI Travel. Op de website VItravel.nl kunnen ze volgend seizoen samen een leuk voetbalreisje uitzoeken. "Ik weet het nog niet zeker maar ik denk dat we naar Duitsland gaan", vertelt de derdejaars HBO student ICT aan Windesheim Flevoland. Groot Hellevoet Uitgeverij wenst Sven veel plezier met de gewonnen prijs!

Echte voetbalkenners spelen natuurlijk mee met de voetbalpoule van Groot Hellevoet Uitgeverij, want dan maak je kans op mooie prijzen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws