De Engelse vissers hebben ook dit jaar  een mooi bedrag opgehaald
De Engelse vissers hebben ook dit jaar een mooi bedrag opgehaald Foto: PR

Fishing Festival doneert aan Stichting Hulphond

Actueel 199 keer gelezen

Hellevoetsluis - Al 20 jaar lang verwelkomt Resort Città Romana de Engelse sportvissers groep 'McEnvoy' om 3 weken lang wedstrijden te vissen langs het Kanaal door Voorne.

Ieder jaar halen zij onder elkaar geld op voor het goede doel, dit jaar hebben zij geld ingezameld voor de Stichting Hulphond. De opbrengst van dit jaar bedraagt €1.460,- en wordt samengevoegd met het bedrag dat wordt opgehaald tijdens de Eilanden Auto Tourtocht op zaterdag 15 juni georganiseerd door de Rotaryclub Voorne-Putten.

Deze Tourtocht start bij Restaurant Zoet of Zout en eindigt met een BBQ op het terras van Restaurant Duinhoek op Città Romana. Stichting Hulphond zal daar tevens een demonstratie verzorgen van het werk dat door de Stichting Hulphond wordt gedaan. Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Zij hebben ruim dertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden voor mensen die hier door hun ziektebeeld, gedragsstoornis of leer- of andersoortige problematiek baat bij hebben.

Wanneer u interesse heeft om deel te nemen aan de Auto Tourtocht en/of BBQ, dan kunt u zich nog inschrijven via:http://https://www.rotary.nl/westvoornevoorneputten/

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws