Team Benthe uit Hellevoetsluis zwemt 22 juni mee met Maarten van der Weijden | Voorne-Putten.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=14366063&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorne-putten.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320,321,322,323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorne-putten.nl
Benthes vriendinnetje Inke houdt een flessen inzamelingsactie
Benthes vriendinnetje Inke houdt een flessen inzamelingsactie (Foto: S. Kramer)

Team Benthe uit Hellevoetsluis zwemt 22 juni mee met Maarten van der Weijden

  •   91 keer gelezen   Actueel

Hellevoetsluis - Sinds de eerste schooldag waren ze vriendinnen, dikke vriendinnen! Benthe Strijbos en Inke Kramer ondernamen het liefst zo veel mogelijk samen. Verkleden, blijven eten, bioscoop, pretparken, musea en logeerpartijtjes. Helaas kwam hier begin mei een einde aan toen Benthe overleed aan de gevolgen van een hersentumor. Ze is 7 jaar oud geworden.

De moeder én oma van Benthe gaan op 22 juni mee zwemmen met Maarten van de Weijden, die dan de 11 stedentocht zwemt. Al het geld dat hiermee wordt opgehaald komt ten goede aan onderzoek naar kanker. Ook het Prinses Maxima Centrum waar Benthe heeft gelegen, wordt hiermee gesteund.

Wanneer je zakgeld niet genoeg is, zit er niets anders op dan nog meer geld op te halen. En het liefst heel veel geld. Daarom ontstond bij Benthes vriendinnetje Inke al snel het idee om een lege statiegeld flessenactie te beginnen. Een kartonnen speelhuisje werd in Benthe's lievelingskleuren geschilderd en op school geplaatst. Klaar om er zoveel mogelijk lege statiegeld flessen in te verzamelen.

Het enthousiasme werkt aanstekelijk want inmiddels hebben ook de Kinderkoepel, Scouting Hellevoetsluis én Manege Stal Flicka hun hulp aangeboden. Ook zij plaatsen een doos waarin lege statiegeld flessen kunnen worden ingeleverd.

Helpt u ook mee? Lever dan uw lege statiegeld flessen in bij de Montessori school, De Kinderkoepel, Scouting Hellevoetsluis of Manege Stal Flicka.

Liever direct doneren of meer informatie? Ga naar http://www.11stedenzwemtocht.nl, zoek naar team Benthe, klik op de onderwaterfoto van Benthe en doneer!

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=14366063&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorne-putten.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320,321,322,323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=14366067&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=voorne-putten.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320,321,322,323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=14366064&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorne-putten.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320,321,322,323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>