Afbeelding
Foto-Ok.nl / Rene Bakker

De WoonWijzerWagen staat in Zuidland

Actueel 158 keer gelezen

Zuidland - Tot vanmiddag 18.00 uur en morgen van 9.00 tot 14.00 uur kunt u bij de WoonWijzerWagen op de Breedstraat in Zuidland terecht met al uw vragen over het verduurzamen van uw woning.

Zo is er informatie te verkrijgen over zonnepanelen, maar ook over het aanleggen van een warmtenet en allerlei vormen van isoleren. Er zijn specifieke bouwjaar-flyers met tips verkrijgbaar zodat u snel kunt zien wat de eigenschappen van uw woning zijn en welke oplossingen u kunnen helpen bij het besparen van energie. Voor sommige woningeigenaren is het verduurzamen van de woning iets wat heel veel hoofdbrekens oplevert. Zo gaf een bewoner aan in een woning te wonen van meer dan 200 jaar oud, zonder spouwmuren of kruipkelder. En omdat de woning onder het beschermde dorpsgezicht valt, mogen er geen zonnepanelen op het dak gelegd worden. 'Laat ze me maar uitleggen hoe ik kan verduurzamen.' 

Het bezoek van de WoonWijzerWagen in Zuidland vormt de start van de  Werk aan de Woning campagne in Zuidland en Simonshaven. Wethouder Jan Willem Mijnans deelde daarom gratis duurzame led-lampen uit aan de bezoekers van de informatiewagen.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws