Afbeelding
Foto: Anne van Zantwijk

Het nieuwe theaterseizoen van Theater Twee Hondjes en BREStheater is bekend!

Actueel 102 keer gelezen

Theater Twee Hondjes en BREStheater presenteren dan ook met trots het theaterseizoen 2019-2020.  

Het theaterprogramma voor het theaterseizoen dat in september van start zal gaan, is te lezen in het exclusieve theatermagazine uitgegeven door Groot Hellevoet Uitgeverij. Daarnaast vindt u deze week ook in al onze edities op Voorne-Putten én onze nieuwssites de speciale theaterbijlage met het complete aanbod voor het komende seizoen.

Tijdens de onlangs gehouden seizoenpresentatie voor de vrienden van Theater Twee Hondjes in Hellevoetsluis en voor de vrienden van BREStheater in Brielle werd het nieuwe gevarieerde programma enthousiast ontvangen. Beide theaters zijn nu meer dan een jaar operationeel in de Sport- en Cultuurhuizen in Brielle en Hellevoetsluis, wat een succes blijkt te zijn. Samen zijn de theaters ijzersterk! 

Want naast bekende namen zoals onder andere Javier Guzman, Arie & Silvester, Martijn Koning en Loes Luca. Komt er ieder seizoen ook een mooie dosis aan nieuw, veelbelovend talent naar de theaters. 
Zoals Kasper van der Laan(winnaar publieksprijs Leids Cabaret Festival), Guido Spek (GTST), Daan Boom (Streetlab), Rumag, Martijn Kardol (RTL Late Night), Eva Crutzen (klikbeet) en Maartje & Kine. 

Geniet en ontdek de leukste voorstellingen voor het komende seizoen via de onderstaande link of de bijlage in de krant.

De online kaartverkoop start dinsdag 28 mei om 9.00 uur!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws