Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Helius wint derbytopper tegen HVOS

Actueel 244 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handbalsters van Helius hebben de topper in de ZW-ZH tweede klasse tegen HVOS 2 met een klinkende 20-12 (10-6) overwinning afgesloten. De Hellevoetsen zitten koploper De Meeuwen tot op één punt op de hielen. De 17-jarige Sasha Luteijn was met zes treffers weer goed op schot.

'Het was een leuke wedstrijd om te zien', stelde interim-coach Pryanka Donohue-Pape, die op de bank coach Frank van Leeuwen verving, die het afscheid van Robin van Persie in De Kuip niet wilde missen. 'HVOS speelde met een mix van het tweede en derde team. Dat team stak als los zand in elkaar en daar profiteerden wij van.' Helius zal het in het komende seizoen moeten stellen zonder de talentrijke Sasha Luteijn. De Hellevoetse hoopt zich bij handbalvereniging Feyenoord (Snelwiek wordt Feyenoord) verder te ontwikkelen.

Helius: Eva van Leeuwen; Sasha Luteijn (6 keer), Danielle van der Meijden-Spoor (2 keer), Petra Brink (3 keer), Annemiek Schop-van der Kooij (1 keer), Lotte Nap (2 keer), Mila Went (1 keer), Esther Brink (2 keer), Demi de Boer (2 keer), Inge van Melick (1 keer).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws