Een prestatie van bijzondere klasse
Een prestatie van bijzondere klasse

Maybel tweede van Europa EK twirlen in Italië

Actueel 326 keer gelezen

Hellevoetsluis - Maandagavond vertrokken de sporters Maybel, Isabel, Lorena en hun coach Jolanda van twirlvereniging Oleander naar Lignano Sabbiadoro.

Vier dagen lang twirlen in competitie tegen de beste van Europa. Het eerste doel: in de finale komen! Het waren ijzersterke concurrenten maar zowel Maybel als Lorena slaagde erin de finale te bereiken met al hun onderdelen. Lorena draaide een waanzinnig goede finale met haar dancetwirl waarin zij in de huid kruipt van Anne Frank. Isabel hoefde niet in actie te komen helaas. Maybel heeft in de finale alles gegeven wat ze had. Met haar dancetwirl op het nummer Creep zette Maybel een emotionele routine neer, maar ook in deze categorie waren de concurrenten enorm sterk en de punten lagen dicht op elkaar. Lorena eindige als 10e met het onderdeel 1 baton, deze plek behaalde ze ook met haar Dancetwirl. Maybel pakte een 8e plaats met haar super X.

Maybel werd met haar Dancetwirl tweede van Europa een prachtige prestatie. Oleander bedankt alle sponsors die het mogelijk hebben gemaakt voor de meiden mee te doen aan dit EK. 

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws