Michael van Dommelen scoorde drie keer voor Brielle in de uitwedstrijd bij Heinenoord. (Archieffoto: Wil van Balen).

Brielle bewaart rust in thriller bij Heinenoord: 3-4

Actueel 162 keer gelezen

Heinenoord - Brielle slaagde erin om de rust te bewaren in een thriller bij Heinenoord waarin zeven treffers vielen: 3-4. Michael van Dommelen was eindelijk eens ouderwets op toeren en scoorde drie keer.

Twee van de treffers van de naar Spijkenisse terugkerende spits kwamen vanaf de stip, want de strafschoppen tierden welig in het doelpuntrijke duel. Ook Heinenoord mocht er eentje nemen, waaruit de 1-2 viel.

Invallers
'Heinenoord kreeg die penalty op slag van rust,' aldus Brielle-trainer Stanley Rieborn. 'Die pingel hielp Heinenoord terug in de wedstrijd. Ze kwamen na rust met twee invallers terug en het duurde even voordat wij daarna weer greep op het spel kregen. Toen het 3-3 werd, kon het echt alle kanten op, maar wij kregen in de slotfase een tweede strafschop, die door Mike van Dommelen opnieuw werd verzilverd.'

Minuten
Rieborn liet Julian de Geus, Bob Legierse en Richard Zeebregts die de bank van Brielle, waar Jeffrey Duijnstee nog geblesseerd was en Victor de Blok een schorsing uitzat, bij aanvang bezetten alle drie minuten maken. 'Het waren goede invalbeurten, die daadwerkelijk bijdroegen aan onze overwinning,' aldus Rieborn.