Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

FC Vlotbrug kan de boerenkar optuigen

Actueel 166 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug heeft zich tegen NTVV met een 6-1 (2-0) overwinning gerevancheerd voor de zeperd een week eerder tegen Zwartewaal. Daar ook WFB met een 5-2 overwinning tegen OFB de punten in huis hield, heeft de club uit Hellevoetsluis-oost in de uitbeurt tegen DVV '09 óp zaterdag 4 mei aan één punt voldoende om de kampioensvlag in top te hijsen.

'NTVV trad aan met één spits, maar ze wisten niet hoe snel zij hem terug moesten roepen om de verdediging te assisteren', wees assistent-trainer Piet van Holst op de negatieve instelling van de club uit Nieuwe Tonge. 'We hebben hen in de tweede helft helemaal zoek gespeeld.' Jordi Braber opende de score voor de FC, waarna Rick Elderink zijn ploeg naar een 2-0 theestand schoot. Mo Baydar met een 30-meterschot, Rick Elderink, de wederom goed spelende Bram Scheringa, die de positie van de nog steeds geblesseerde Noël Bravenboer goed invult, en Gijs Vermeer voerden de score op naar een 6-1 eindstand. De aanhang van FC Vlotbrug kan het clubgebouw opsieren en de boerenkar alvast optuigen voor een rondrit door de Kooistee en de Vesting. Clint van de Veerdonk en Oussama Nhari hopen er tegen DVV weer bij te zijn.


FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Lars Stuijfzand, Bram Scheringa, Mitchel de Zeeuw, Mo Baydar (60. Sander de Reus); Siméon Seghers; Jordy Henderickx (65. Jordi van der Kooij), Jordi Braber, Danny Browne; Rick Elderink (67. Shenomar Pers), Gijs Vermeer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws