Afbeelding

BV Voorne M18 pakt revanche op BV Krimpen!

Actueel 133 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zaterdag 20 april speelden de heren M18 thuis in de Dukdalf tegen BV Krimpen uit Krimpen a/d IJssel. De mannen van coach Mirjam Bakkes wilden revanche nemen op de verloren uitwedstrijd in januari. Aan de kant van Krimpen ontbraken spelers en dus rook Voorne kans op revanche.

Met een nieuwe verdedigingstactiek probeerde Voorne door zone-press te spelen druk uit te oefenen op de aanvallen van Krimpen. Krimpen had moeite om te scoren, want Voorne ging de rust in met 32-8!

Na de rust ging Voorne over op een full court press en liet weinig over van Krimpen. Lars Adriaanse zorgde samen met Calvin Phernampbucq voor snelle fast breaks waar BV Krimpen weinig antwoord op had. Bob van Duijne kwam nog met een mooi afstandsschot. Met 57-14 begon de 4e periode en begon BV Krimpen met een full court press, waardoor Voorne slordig was in de aanval en balverlies leed. Gelukkig kon coach Mirjam veel doorwisselen op slordige passes. 

De wedstrijd werd gewonnen door Voorne met 87-27! Hiermee is er een einde gekomen van dit seizoen en neemt Voorne de 2e plek in, in de 2e klasse! Na promotie van de 5e naar de 2e klasse is dit een uitstekend resultaat!

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws