Zanger Tino Martin was een van de smaakmakers op de Hollandse (vrijdag) Avond bij Rockanje Live. (Foto: Jos Uitdehaage).
Zanger Tino Martin was een van de smaakmakers op de Hollandse (vrijdag) Avond bij Rockanje Live. (Foto: Jos Uitdehaage). Foto: Jos Uijtdehaage

Rockanje Live: druk bezochte 'feestvierdaagse'

Actueel 676 keer gelezen

Rockanje – Net als vorig jaar vond Rockanje Live afgelopen dagen plaats onder bijna zomerse omstandigheden. Vooral tijdens de dorpsbarbecue op donderdagavond zorgde dat voor een ontspannen feest.

Kids Day opende vorige week woensdag zoals gebruikelijk het vierdaagse evenement dat Johan Tjallinks en Peter Wolff nu alweer voor de vijftiende (!) keer nabij sportpark Drenkeling in Rockanje neerzetten.

DJ's
Met als thema 'Rommelen en trommelen' kon de jeugd experimenteren met muziek. Achter de mengtafels en hoofdtelefoons waanden de kids zich echte DJ's. Schmincken voor de jongste jeugd en slaginstrumenten als bongo's toonden zich ook succesnummers.

Tafelen van de grill
Meer dan vierhonderd liefhebbers besloten vorige week donderdag om 'uit eten te gaan' op de dorpsbarbecue die op het festivalterrein werd gehouden. Lekker tafelen van de grill, maar vooral ook verwachtingen uitspreken over wat de komende twee feestavonden zouden brengen: feest van de bovenste plank dus.

Dak eraf
Bij de diverse muziekoptredens was het ook één groot feest. Vooral bij De Snollebollekes ging het dak van de tent er haast af...........

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws