Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Hockeysters HC Voorne verschaffen zich lucht

Actueel 275 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeysters van HC Voorne hebben in een rechtstreeks degradatiegevecht een glansrijke 5-2 (3-0) overwinning behaald tegen Hoeksche Waard. De HC heeft zich op de achtste plaats in de derde klasse enige lucht verschaft ten opzichte van de overige concurrenten Bleiswijk en Scoop.

'Het was een leuke strijdlustige wedstrijd van een team dat het na wat tegenslagen uitstekend heeft opgepakt', complimenteerde interim-coach Caroline van Nieuwenhuijze haar speelsters. 'We hebben de afgelopen week op de training keihard gewerkt en dat zag je ook terug in de wedstrijd. Het plezier gecombineerd met strijdlust straalde er in deze wedstrijd vanaf. Het werd na 3-0 bij 3-2 toch weer spannend. Bij 3-0 dacht iedereen appeltje-eitje, maar het had wel 6-0 kunnen zijn. Het feit op welke manier deze jonge meiden zich bij 3-2 herpakten was mooi om te zien. Daarin hebben zij ook volwassen stappen gemaakt.' Merel Geilvoet, Floor van Heukelen en Joleijne de Bruijne zorgden voor een 3-0 theestand. Nadat Hoeksche Waard terug was gekomen op 3-2 bepaalden Emilie Grauss en Merel Geilvoet de eindstand op 5-2. Bij HC Voorne ontbraken Evy van Gastel en Jonna Mout.

HC Voorne: Birthe Witmer; Sterre Jansen, Suzanne Ravenschlag, Amber Moerland, Emilie Grauss, Jaimy Hoogerwaard, Floor van Heukelen, Emma Westerhof, Anne Kerklaan, Liz van den Wollenberg, Joy van Balen, Myke Grijzenhout, Noëlle Jansen, Jada Dreischor, Daisy Boers, Merel Geilvoet en Joleijne de Bruijne kwamen allen in actie.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws