Laura van Berkel (20) is Miss Beauty of Zuid-Holland | Voorne-Putten.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=14366063&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorne-putten.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320,321,322,323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorne-putten.nl
Drie winnaressen met rechts Laura van Berkel
Drie winnaressen met rechts Laura van Berkel (Foto: Fotografix.nl)

Laura van Berkel (20) is Miss Beauty of Zuid-Holland

  •   99 keer gelezen   Actueel

Hellevoetsluis - Afgelopen zaterdag werd de Hellevoetse Laura van Berkel Miss Beauty of Zuid-Holland. Als winnares zal zij het eind augustus op gaan nemen tegen de winnaressen van de andere provincies in de Miss Beauty of The Netherlands verkiezingen.

Voor Laura kwam de titel onverwacht: "Het begint nu een beetje te bezinken wat er allemaal van het weekend is gebeurd. Vorig jaar was ik op vakantie in Groningen en daar ben ik gescout door twee vrouwen van Miss Beauty of The Netherlands. Toen zijn er foto's van me gemaakt en heb ik me kunnen inschrijven. Zodoende ben ik hierin gerold."

Hoe heb je je voorbereid op de Miss Beauty of Zuid-Holland verkiezing?
"We zijn met alle finalisten een traject gestart. Zo zijn we bij de hoofdsponsor geweest, we hebben een bootcamp gehad en we hebben twee oefendagen gehad. Daardoor bereid je je heel goed voor. Daarnaast heb ik veel thuis voor de spiegel geoefend."

Was je zenuwachtig voor de verkiezing?
"Nee, in het begin eigenlijk niet. Ik stond er heel nuchter in. Ook op de finale zelf ging alles heel rustig, totdat we ons klaar gingen maken voor de finale zelf. Iedereen werd zenuwachtig en onrustig, toen voelde ik de spanning ook wel opkomen."

Waarom heb je meegedaan aan de verkiezing?
"Ik denk dat je er heel erg van kan groeien. Niet iedereen maakt dit mee in zijn leven. Het was een mooi avontuur om aan te gaan en te zien waar het schip strandt."

Hoe was het om je naam te horen als winnaar?
"Ik had het helemaal niet verwacht. Ik moest het op dat moment nog even laten bezinken. Het heeft nog wel even geduurd voordat ik besefte wat er precies gebeurd was. Ik was wel heel blij, het is heel bijzonder dat ik dit mee mag maken. Mijn familie was heel enthousiast. Er kwamen tien mensen voor me kijken en die hoorde ik overal bovenuit komen."

Nu ga je door naar de Miss Beauty of the Netherlands verkiezing, is er een groot verschil tussen de provinciale verkiezingen en de landelijke verkiezingen? "Het is wel een zwaarder traject dan dat we nu hebben gehad. Er zijn bepaalde datums dat we dingen moeten ondernemen. We gaan een week naar Frankrijk met alle winnaressen van de provinciale verkiezingen. Er is ook een finale week vlak voor de finale waarin we met z'n allen naar Center Parcs gaan om te repeteren."

Ga je je buiten de voorbereiden van de verkiezing zelf nog extra voorbereiden?"Ik sport zelf al twee keer in de week, dus dat blijf ik lekker doen. Ik volg niet echt een speciaal dieet, ik eet van mezelf al gezond, dus ik ga vooral door zoals ik nu bezig ben."

Denk je dat je de volgende verkiezing gaat winnen? "Dat durf ik niet te zeggen. Ik ga heel erg mijn best doen en meer dan je best kan je niet doen."

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=14366063&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorne-putten.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320,321,322,323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=14366067&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=voorne-putten.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320,321,322,323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=14366064&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorne-putten.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320,321,322,323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>