Afbeelding

Medailles voor ODI Tinte bij Open Turn2Win Toernooi

Actueel 601 keer gelezen

Tinte - Zaterdag 13 april heeft ODI Tinte meegedaan met 26 turnsters aan het Open Turn2Win Toernooi in Sommelsdijk. Het was een lange dag, met over de hele dag turnsters verdeeld in verschillende categorieën van pre-instap tot senioren.

De pre-instap, instap, pupil 1, pupil 2 en jeugd 1 doen verplichte oefenstof en de jeugd 2, junioren en senioren doen keuze oefenstof waarbij de vloer op muziek gedaan moet worden.Ze hebben met elkaar mooie oefeningen laten zien en dat werd beloond met mooie cijfers en 17 medailles. Met elkaar hebben ze genoten van een leuke, gezellige en sportieve wedstrijd.

Goud was er voor; Emma van Sliedregt, Jasmijn Langendoen, Nova de Peuter, Lisa Wagenaar, Rozemarijn Petrejus en Linda Snoeij.

Zilver voor; Lena van Damme, Dune de Peuter, Steffie Langestraat, Myrthe Kramer, Madelief de Kok, Lucienne Knops en Irene Klok.

Brons werd gewonnen door; Maaike van der Velden, Lois Verhagen, Cynthia van de Polder en Merlijn Roos.

Elize Vermeulen, Eveline Snikkers, Fenneke van Gils, Mia Hoorn, Floortje Vis, Sophie Schuurhuis, Julia Poli, Vera den Adel en Erna Snoeij vielen helaas niet in de prijzen, maar kregen allemaal een medaille voor deelname aan deze wedstrijd.

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws