Afbeelding

R.O.T. - zomerkamp viert 50-jarig bestaan

Actueel 268 keer gelezen

Westvoorne - Afgelopen zaterdag vierde het R.O.T.-zomerkamp het lustrumfeest ter ere van het 50-jarige bestaan. Alle kampleiding van de afgelopen 50 jaar was welkom om herinneringen op te halen, hun leukste kampoutfit nogmaals te laten zien en oude kampgrappen uit de kast te halen.

Tijdens deze feestelijke avond, kreeg R.OT.-zomerkamp nog een bijzonder verrassing; de kringloopwinkel "Het Vervolg" uit Oostvoorne kwam een cheque overhandigen. Met deze cheque kan er o.a. nieuw spelmateriaal voor de kinderen worden gekocht. Het kamp wordt jaarlijks georganiseerd in de zomervakantie voor kinderen van groep 4 t/m 8. Dit jaar is het kamp van 20 t/m 27 juli (aanmelden via www.rotkamp.nl). Tijdens deze week worden er spellen gespeeld, is er een bonte avond en gaan ze zwemmen.

R.O.T.–zomerkamp wordt georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers, met elkaar doen ze er alles aan om de kinderen een onvergetelijke week te geven. Het R.O.T. is daarom erg dankbaar dat er al 50 jaar gerekend kan worden op de inzet van vrijwilligers en (financiële) steun van de lokale organisaties. Zonder hen zou het kamp niet bestaan, bedankt !

Lees meer lokaal nieuws op www.weekbladwestvoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws