Walking Sjoukje wandelt wat af met haar wandelgroep
Walking Sjoukje wandelt wat af met haar wandelgroep Foto: Nordic Walking Voorne Putten

15 jaar Nordic Walking Voorne Putten

Actueel 292 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op zaterdag 6 april viert de Grootste Nordic Walking groep van Voorne Putten haar 15 jarig Jubileum.

Al 15 jaar biedt Sjoukje Korber (een (INWA gecertificeerd instructrice en gediplomeerd KNAU trainer) met veel enthousiasme wekelijks en op meerdere dagen groepslessen en korte wandeltochten in de prachtige duinomgeving van Oostvoorne en Rockanje aan.

Ook begeleidt zij een wandelgroep met Alzheimer indicatie. Desgewenst drinken de wandelaars na afloop een kopje koffie en er is altijd tijd voor een praatje tijdens of na de wandeling. De start locaties zijn altijd afwisselend net zoals de wandelingen.

Ook organiseert Sjoukje maandelijks langere wandeltochten van ca. 2.5 uur in het duingebied van Oostvoorne of Rockanje of wat verder weg op andere mooie locaties. Er is dan altijd een "halfweg pauze" waarbij Sjoukje trakteert op een drankje en heerlijke zelfgebakken cake.

In het najaar organiseert ze een wandelweekend. "Vorig jaar Limburg, dit jaar gaan we naar Vierhouten. Het hotel was binnen 3 dagen al volgeboekt door een groep van ruim 40 dames en heren. "Het is altijd reuze gezellig, we hebben een echt schoolreisjes gevoel met veel gezelligheid, mooie wandelingen, pret maar ook rust en lekker eten. Alle wandelgroepen waarderen Sjoukjes inzet en enthousiasme enorm! We willen haar daarom graag in het zonnetje zetten!", vertelt Inge een van haar trouwe wandelaars.

"Sjoukje zorgt voor een afwisselend wandelschema, wijst de deelnemers op alle veranderingen in de natuur, zorgt voor een kaartje als er iemand ziek is en ze weet overal de weg in bos of duingebied. Sjoukje is een bijzonder lief mens die de gave heeft om mens en natuur met elkaar te verbinden!"

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op http://groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws