Vrijdagmiddag/avond was alles door de vrijwilligsters al netjes opgehangen en uitgestald
Vrijdagmiddag/avond was alles door de vrijwilligsters al netjes opgehangen en uitgestald

Gezellige drukte op voorjaarsbeurs Speelotheek

Actueel 158 keer gelezen

Brielle - Speelotheek de Raasdondertjes organiseerde zaterdag de kinderkleding- en speelgoedbeurs. Deze werd gehouden in het Maerlant aan de Hossenbosdijk. Er was veel kleding en speelgoed ingeleverd om te verkopen. Vrijdagmiddag/avond was alles door de vrijwilligsters al netjes opgehangen en uitgestald.

Vanaf het begin van de beurs om 9.00u was publiek volop aanwezig. Veel klanten gingen tevreden met volle tassen kleding en/of speelgoed weer naar huis. Na afloop van de beurs om 11.30u werd de kleding en speelgoed dat niet verkocht was, door de vrijwilligsters weer gesorteerd, zodat het weer door de eigenaar opgehaald kon worden samen met de envelop met de opbrengst van de verkochte artikelen. Na afloop was er voor de klanten de mogelijkheid om de niet verkochte kleding te schenken aan Stichting SOS (Stichting ondersteuning Sovata in Roemenie) en het speelgoed aan de Voedselbank. Deze instellingen waren daar zeer blij mee en kunnen hier weer veel gezinnen mee helpen!

Al met al weer een geslaagde beurs! Van de opbrengst kan de Speelotheek weer nieuw speelgoed aanschaffen en zo aantrekkelijk blijven voor de leden. Heeft u deze beurs gemist en wilt u op de hoogte worden gehouden van de volgende beurs (sept/okt) mail dan naar info@speelotheekbrielle.nl.

Meer info op: www.speelotheekbrielle.nl

Lees meer lokaal nieuws op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws