Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

HC Voorne pakt belangrijk punt tegen Shot

Actueel 131 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeyers van HC Voorne hebben op het sportpark Boerseweg met een 2-2 (0-1) gelijkspel tegen Shot een belangrijk punt gepakt in de strijd tegen de degradatie. Naaste concurrent Drunen greep de volle winst bij het nog puntloze Waddinxveen. De Hellevoeters hebben met een wedstrijd meer in de benen een marge van 4 punten op Drunen.


'Ik had liever gewonnen, had ook gekund, maar Shot sprong effectiever met de kansen om dan wij deden', verklaarde coach Gidius Lankhorst het gelijkspel van zijn team. 'We zijn vier keer alleen voor de keeper geweest en twee keer zelfs voor een leeg doel, maar we (o.a. Sebastian Baanen, DR) kregen de bal er niet in. Shot kwam één keer voor de goal en we stonden met 0-1 achter.' De Hellevoeters toonden in de tweede helft veerkracht met de gelijkmaker van Glenn Rosenquist: 1-1. Ook na de 1-2 van de Tilburgers bleef de HC doorknokken. Robert Felling sloeg uit een strafcorner de dik verdiende gelijkmaker binnen: 2-2. Verdediger Kevin van Rossen speelde een uitstekende wedstrijd. HC Voorne speelt aanstaande zondag de moeilijke uitwedstrijd tegen Goirle. Opmerkelijk was dat de spelersbus (de spelersbus van Helmond Sport) in Hellevoetsluis een aanrijding kreeg waardoor de spelers van Shot naar het sportcomplex moesten lopen en de wedstrijd een kwartier later begon.

HC Voorne: Arie Akbari, Kevin van Rossen, Ritchie Keemink, Dyon van den Berg, Stan Levels; Dejan Willems, Joost van Gorsel, Robbert Felling, Sebastiaan Baanen; Glenn Rosenquist, Lucas Waardenburg. Sybrand Bijkerk, Mark Noordzij en Tim Schlink kwamen ook in actie.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis http://groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws